Jak znovu otevřít obrázky ve Snapchatu

Snapchat je mobilní aplikace na posílání zpráv pro iPhone, která používá obrázky a videa místo psaného textu. Tato aplikace je zábavná a unikátní, ale má jednu malou chybu: Snapy (obrázky) můžete otevřít pouze jednou a na určitý stanovený čas. Díky nejnovější verzi můžete Snapy znovu otevřít, i když už byly jednou otevřeny. Můžete také nainstalovat aplikaci, která vám dovolí si schovat neotevřené Snapy na později.

Metoda 1 z 2:
Použitím funkce Znovu otevření

  1. 1
    Nainstalujte si nejnovější verzi Snapchatu. Verze 6.1.0. a novější obsahují funkci Znovu otevření, která vám umožní otevřít Snapy znovu.
  2. 2
    Otevřete Snapchat. Klikněte na ikonu Snapchatu na vaší obrazovce pro jeho otevření.
  3. 3
    Otevřete příchozí poštu. Uděláte to posunutím obrazovky doprava.
  4. 4
    Otevřete Nastavení. Klikněte v pravém horním rohu na ikonu ozubeného kola pro otevření Menu.
  5. 5
    Otevřete Dodatečné nastavení v Menu. Jděte do Dalších služeb, poté klikněte na Spravovat. Toto vám otevře seznam Dalších dostupných služeb.
  6. 6
    Klikněte na přepínací tlačítko "Přehrát znovu". Toto vám povolí funkci Znovu přehrávání.
  7. 7
    Vraťte se do příchozích zpráv. Vyberte ty Snapy, které si přejete vidět znovu. Klikněte na Snap pro jeho výběr.
    • Budete aplikací dotázáni pro potvrzení a upozorní vás, že přehrát Snap znovu lze pouze jednou za den.
  8. 8
    Znovu otevřete váš Snap. Klikněte na Ok pro potvrzení a otevřete znovu váš Snap. Zůstane otevřený po stejně dlouhou dobu jako původně.[1]
    Reklama

Metoda 2 z 2:
Použitím aplikace pro ukládání Snapů

  1. 1
    Stáhněte si aplikaci pro ukládání Snapů. Existuje několik aplikací, které vám dovolí uložit vaše Snapy a otevřít je tak později. Druhý uživatel nebude upozorněn, že jste si Snap uložili. Nejoblíbenější aplikace jsou např.:
    • Snapkeep (iOS)
    • SnapBox (iOS)
    • SnapSeeker (Android)
  2. 2
    Neotevírejte Snap, který chcete uložit. Pokud obdržíte Snap, který si přejete uložit a otevřít později, tak se ujistěte, že ho neotevřete. Pokud ho již jednou otevřete, tak ho nebudete moci více použít pro uložení do aplikace.
  3. 3
    Otevřete aplikaci pro ukládání Snapů. Přihlaste se do aplikace pomocí informací ze Snapchatu. Z vaší Snapchat aplikace budete automaticky odhlášeni a až ji budete chtít znovu použít, tak bude nutné se do ní znovu přihlásit.
  4. 4
    Vyberte Snap, který si přejete uložit. Jakmile zapnete aplikaci a přihlásíte se, tak se vám zobrazí seznam Snapů, které můžete uložit. Pokud jste Snap ještě neotevřeli, tak by se měl na seznamu objevit. Vyberte ten, který chcete uložit a ten by se měl stáhnout do vašeho telefonu. Poté ho můžete otevřít znovu kdykoliv pomocí aplikace Fotogalerie.[2]
    Reklama

Tipy

  • Funkce znovu přehrávání je funkční také pro video Snapy.
  • Snap můžete otevřít znovu každých 24 hodin. Pokud však máte v přijatých zprávách více Snapů, tak si z nich musíte vybrat pouze jeden a otevřít ho znovu jen jednou za den.
Reklama

O tomto wikiHow

wikiHow je "wiki", což znamená, že na jednom článku se podílí více autorů. Na vytvoření tohoto článku pracovali dobrovolní autoři, kteří jej v průběhu času upravili a vylepšili.
Kategorie: Sítě

Pomohl vám tento článek?

Ano
Ne
Reklama