Jak resetovat Samsung Galaxy S3

Resetování vašeho Samsungu Galaxy S3 se může hodit například, když vaše zařízení čelí problémům nebo jen chcete svůj telefon přenastavit do továrního nastavení. Resetování také vymaže všechna vaše osobní data a soubory. Zkuste jednu z následujících metod a resetujte i svůj Samsung Galaxy S3.

Metoda 1 z 2:
Resetování využitím Nastavení

  1. 1
    Stiskněte “Menu“ na úvodní obrazovce.
  2. 2
    Klikněte na “Nastavení.
  3. 3
    Vyberte “Záloha a obnovení
    • Vaše zařízení bude chtít automaticky zálohovat vaše data a po resetu je obnovit. Jestli tuto možnost nechcete, klikněte na každou z možností pro odznačení boxu.
  4. 4
    Klikněte na “Obnovit tovární data
  5. 5
    Klikněte na “Resetovat zařízení
    • Jestli máte nastavený zámek displeje, budete vyzváni k zadání hesla nebo PINu, než vám bude povoleno pokračovat.
  6. 6
    Vyberte “Smazat vše.Váš telefon se následně resetuje a vymaže všechny vaše osobní data.[1].
    Reklama

Metoda 2 z 2:
Resetování, když je telefon vypnutý

  1. 1
    Vypněte svůj Samsung Galaxy S3.
  2. 2
    Dlouze stiskněte a podržte tlačítko pro “Spuštění“, návrat “Domů“ a pro “Zesílení zvuku“.
  3. 3
    Počkejte, až telefon zavibruje, poté pusťte pouze tlačítko pro “Spuštění“.
  4. 4
    Počkejte, až se objeví obrazovka pro Obnovu Systému Android, poté uvolněte i tlačítka pro návrat “Domů“ a pro “Zesílení zvuku“.
  5. 5
    Tlačítkem pro “Zeslabení zvuku“ jeďte dolů, dokud nebude zvýrazněna možnost “Vyčistit data / tovární nastavení“.
  6. 6
    Vyberte tuto možnost stisknutím tlačítka pro “Spuštění“.
  7. 7
    Tlačítkem pro “Zeslabení zvuku“ opět jeďte dolů, dokud nebude zvýrazněná možnost “Vymazat všechna uživatelská data“
  8. 8
    Vyberte tuto možnost stisknutím tlačítka pro “Spuštění“. Následně váš telefon provede resetovací proces, a když ho dokončí, zobrazí “Restartovat systém“.
  9. 9
    Stiskněte tlačítko pro “Spuštění“ ještě jednou pro výběr dané možnosti a dokončení resetu zařízení.
    Reklama

Tipy

  • Ujistěte se, že všechna osobní data, která byste neradi smazali, jako jsou fotky, videa a kontakty jsou zálohovány na vaší paměťové kartě nebo na Googlu, ještě než začnete resetování vašeho zařízení. Resetováním totiž vymažete všechna data z interní paměti vašeho telefonu.


Reklama

O tomto wikiHow

wikiHow je "wiki", což znamená, že na jednom článku se podílí více autorů. Na vytvoření tohoto článku se podílelo 12 lidí, někteří anonymně, aby jej v průběhu času vylepšili.

Pomohl vám tento článek?

Ano
Ne
Reklama