Jak odstranit historii prohlížení Google

Hledáte příznaky těhotenství, ale nechcete vystrašit přítele? Podíval jste se na vaši ex na Facebooku a chcete se vyhnout žárlivé scéně vaší ženy? Pak máte štěstí! WikiHow vám ukáže, jak se zbavit tohoto nepříjemného vyhledávání Google. V tomto článku se dozvíte, jak vymazat celou historii prohlížení i jednotlivé části. Přejděte ke kroku 1 a dozvíte se, jak na to.

Postup

  1. 1
    Otevřete prohlížeč, s kterým pracujete.
  2. 2
    Jděte do nabídky "Vymazat historii". Tato možnost se zobrazuje v každém prohlížeči jinak a často má dokonce i jiný název, avšak podstata zůstává.
    • Chrome - klikněte na tlačítko, které vypadá jako 3 čárky a značí menu pro úpravy a nastavení (umístěné vedle adresního řádku) a vyberte NastaveníHistorieVymazat údaje o prohlížení.
    • Nejnovější verze Firefox - klikněte na tlačítko, které vypadá jako 3 čárky a značí menu pro úpravy a nastavení (umístěné vedle adresního řádku) a klikněte na HistorieVymazat nedávnou historii.
    • Internet Explorer - klikněte na tlačítko NastaveníMožnosti Internetu. Pod kartou Obecné najdete sekci Historie vyhledávání. V této sekci pak najdete tlačítko Odstranit.
  3. 3
    Vymažte historii vyhledávání prohlížeče. Projděte si nabídku pro odstranění historie vyhledávání, dat formulářů, cookies a vyrovnávací paměti. Tyto možnosti se většinou odškrtávají, ale ujistěte se, že "historie vyhledávání" zůstane zaškrtnuta. U různých prohlížečů byste měli být schopni pomocí těchto pokynů dosáhnout stejného cíle.
  4. 4
    Přihlaste se go Googlu. Nyní je na řadě přejít na historii vyhledávání Google, spojenou s vašim účem. Začneme tím, že se přihlásíte do svého profilu.
  5. 5
    Přejděte na stránku Historie. Do Historie se dostanete pomocí tohoto odkazu.
  6. 6
    Vymažte historii vyhledávání. Můžete buď vymazat jednotlivé položky ze seznamu, nebo kompletně celou historii. Chcete-li vymazat celou historii, klikněte na kolečko pro nastavení a vyberte Nastavení. Prohlídněte si stránku a najděte modrý text, který udává "vymazat vše", poté pokračujte dle pokynů.
  7. 7
    Přizpůsobení pro mobilní uživatele. Obecně platí, že pokud chcete smazat celou historii prohlížení, budete muset použít stránku Historie, zmíněnou výše. Nicméně pokud chcete smazat jednotlivé či nedávné položky, můžete použít vyhledávací panel. Klepněte na vyhledávací panel a podržením nebo přejetím prstem vyberte položky, které chcete smazat (záleží na typu zařízení).
    Reklama

Tipy

  • Kliknutím na "Vymazat veškeré údaje o prohlížení", a poté na "Vymazat celou historii" můžete smazat celou historii.
  • Historii můžete pozastavit kliknutím na odkaz "Pozastavit" v levé části.
Reklama

Varování

  • Tyto kroky trvale odstraní vaši historii prohlížení internetu.
Reklama

Věci, které budete potřebovat

  • účet Google
  • přístup k internetu
  • počítač

O tomto wikiHow

wikiHow je "wiki", což znamená, že na jednom článku se podílí více autorů. Na vytvoření tohoto článku se podílelo 10 lidí, někteří anonymně, aby jej v průběhu času vylepšili.

Pomohl vám tento článek?

Ano
Ne
Reklama