Jak odebrat sledující na Twitteru

Neznámí lidé, spameři či stalkeři. Na Twitteru existuje mnoho takových podivných lidí, kteří vás mohou kdykoliv začít sledovat. Pokud chcete udržet váš Twitter profil v soukromí, nebo si přejete nějakého sledujícího odstranit, čtěte dál a dozvíte se, jak na to.

Metoda 1 z 2:
Na počítači
Editovat

  1. 1
    Přihlaste se do svého účtu na Twiiteru. Klikněte na svůj profil a zvolte "Sledující" v levém horním postranním panelu.
    • Zobrazí se vám seznam všech vašich sledujících.
  2. 2
    Přejeďte dolů, dokud nenajdete sledujícího, kterého chcete odebrat. Klikněte na ikonu profilu, čímž vyvoláte menu. Ze seznamu vyberte "Zablokovat @[uživatelské jméno]".
  3. 3
    Ověřte, že chcete skutečně uživatele zablokovat. Od Twitteru nedostanete žádné potvrzení, že jste uživatele úspěšně zablokovali, avšak jakmile tak učiníte, tlačítko "Sledovat" se u daného člověka změní na "Blokován".
  4. 4
    Odblokování dříve zablokovaného uživatele. Kohokoliv můžete kdykoliv odblokovat, kliknutím na tlačítko "Blokován".
  5. 5
    Zablokovaní uživatelé nemohou:
    • Přidat váš účet na jejich seznamy.
    • Vidět @odpovědi či zmínky (Tweety se mohou objevit ve vyhledávání).
    • Sledovat vás.
    • Vidět váš profilový obrázek na profilové stránce či timeline.
    • Poznámka: Pokud jsou vaše tweety veřejné, budou i nadále viditelné na stránce vašeho profilu pro všechny uživatele, včetně blokovaných.
    • Uživatelé, které zablokujete, nedostanou žádné oznámení o této akci.
    Advertisement

Metoda 2 z 2:
Na mobilní aplikaci
Editovat

  1. 1
    Otevřete aplikaci Twitter. Klepněte na tlačítko "Profil" (malá silueta). Klepnutím na tlačítko "Sledující" vpravo pod vaším profilovým obrázkem získáte seznam vašich sledujících.
  2. 2
    Zablokujte sledujícího. Jeďte seznamem dolů, dokud nenarazíte na uživatele, kterého chcete zablokovat. Poté klepněte na ikonu, kterou otevřete stránku jeho profilu.
  3. 3
    Klepněte na profilovou ikonu daného uživatele. Zobrazí se vám nabídka, z níž vyberte Blokovat.
    • Do doby než si daného uživatele odblokujete, vás nemůže sledovat.
    Advertisement

VarováníEditovat

  • Zablokovaní uživatelé vás nemůžou sledovat ani nijak kontaktovat prostřednictvím Twitteru, dokud je neodblokujete.

Pomohl vám tento článek?

Ano
Ne